Werkplek onderzoek

Na een dag hard werken merkt u dat u pijn ervaart in pols, nek of rug. Of stelt u zich voor dat u steeds dichter naar uw beeldscherm gaat leunen om de woorden te lezen.
 

Een werkplekadvies op maat

Dit zijn vervelende situaties die uw functioneren op het werk kunnen beïnvloeden of zelfs belemmeren. Maar dat hoeft niet, vinden we bij Ergotherapie Groningen. Of u nou kampt met zware lichamelijke beperkingen of licht ongemak ervaart bij de uitvoering van uw werkzaamheden, met een werkplekadvies zorgen wij ervoor dat u ongehinderd aan het werk kunt. Dit begint met een nauwkeurig werkplekonderzoek door onze ergotherapeut. De ergotherapeut vertaalt zijn bevindingen naar een werkplekadvies op maat.

Weer met plezier aan het werk

Dit werkplekadvies kan van alles inhouden. Van praktische tips en eenvoudige aanpassingen tot ergonomische aanpassingen en persoonsgerichte trainingen. Zo’n advies hoeft trouwens niet alleen achteraf, wanneer u klachten ervaart. Een werkplekonderzoek kan ook preventief worden ingezet. Voorkomen is immers beter dan genezen.

Ervaart u beperkingen in uw werk? Of merkt u dat bepaalde werkzaamheden lichamelijke klachten veroorzaken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een werkplekadvies op maat. Wij adviseren met plezier zodat u weer met plezier aan het werk kunt!

Gratis orïenterend gesprek bij u thuis?

Bel 050-211 0044

Of wij nemen contact met u op:

2 + 6 =